Szeged
 jogsi@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/894-2690
   
Békéscsaba
 info@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/561-1364

Szélvész Autósiskola  - Szeged


A közlekedésbiztonság
mindenkié,
és az életünk része !

Következő Tanfolyamunk
 

Novemberi kació 'B' kategóriás tantermi tanfolyam csak 10'000Ft 40'000Ft helyett. 29 gyakorlati óra 4 100 Ft/óra Extra ajánlat! Jelentkezzetek párosan (barát, barátnő, rokon, osztálytárs... bármi, a lényeg, hogy ketten gyertek) és ebben az esetben csak a páros egyik felének kell a tanfolyamdíjat (10 000 Ft - 40 000 Ft helyett)* befizetni! Jelentkezés: 2018. november 28-ig 17 óráig Személyesen: Szegeden a Török u. 1/A. Telefonon: 30/894-2690, 62/643-569 E-mail: jogsi [kukac] szelveszautosiskola.hu Hiszen tudod, a vezetés élmény! Miért hagynád ki!? Amit még kínálunk: - kiváló hangulatú elméleti képzés, - vidám hangulat a vezetési órákon - tapasztalt és gyakorlott oktatók - részletfizetési lehetőség Ha nincs időd bejárni a tantermi tanfolyamra érdeklődj e-LEARNIG képzésünk iránt! *A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a teljes képzést a Szélvész Autósiskola Kft-nél kell teljesíteni.

Tovább »»»

E-learning
folyamatosan
 

Iskolánknál az "B", "A2", "A", "Am", "C", "C+E", "GKI" kategóriás KRESZ tanfolyam elvégezhető E-learning képzés keretében is Képzéseink folyamatosan, idő és létszám megkötés nélkül indulnak.

Tovább »»»

Szaktanfolyamok
GKI Tanfolyamok és továbbképzések

Az Európai Unió közúti biztonsági irányelvei szerint a hivatásos autóbuszvezetőknek 2013. szeptember 10-ét követően, a hivatásos tehergépkocsi-vezetőknek 2014. szeptember 10-ét követően a közúti közlekedési szolgáltatói tevékenységük végzéséhez meg kell szerezniük a Gépjárművezetői Képesítési Igazolványt. Ezzel igazolják, hogy rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és képességekkel

Tovább »»»

Köszöntünk Autósiskolánk szegedi irodájának oldalán !


Minden kedves régi, aktuális, és leendő tanulónkat nagy szeretettel várjuk Szegeden a Török u. 1. szám alatt

Kellemes környezetben, vidám hangulatban tanulhatsz nálunk. Oktatóink kiváló felkészültséggel rendelkeznek, hogy mindenkinek egyénre szabottan legmegfelelőbb módon tanítsák meg a vezetést.
Okatóink mellett, biztonságosan tanulhatod meg a forgalomban létezés minden fogását, finomságát, hogy tanfolyamaink elvégzése után magabiztosan és biztonságosan közlekedhess, mind saját mind mások biztonságát szem előtt tartva.
Sok hallgató pozitív visszajelzése a garancia számunkra, hogy munkánkat kiválóan, és profi módon végezzük.

Tantermeinkben lehetőség van számítógépes gyakorlásra, illetve az e-Learning fiókodat is használhatod nálunk, ha máshol nincs lehetőséged, nincs nálad a tableted, vagy lemerült a laptopod.

Irodánkban minden információt, segítséget megkapsz, amire szükséged lehet a tanfolyamaink elvégzéséhez.A képzés előtt illetve után is sok-sok jó tanáccsal tudunk szolgálni.

Fordulj hozzánk bizalommal !


Vállalási Feltételek Szeged 2018. október 8.


Ha további kérdésed van, hívd bizalommal:

Szegedi irodánk vezetőjét:

Papp Ildikó

(+36) 62/643-569 vagy (+36) 30/894-2690

jogsi@szelveszautosiskola.hu


vagy


Az Szélvész autósiskola vezetőjét:

Szélpál István

(+36) 30/655-8674

szelpal.istvan@szelveszautosiskola.hu