Szeged
 jogsi@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/894-2690
   
Békéscsaba
 info@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/561-1364

Szélvész Autósiskola

A közlekedésbiztonság mindenkié, és az életünk része !

(szegedi közlekedésbiztonsági akciónk a Rádio 88-al)


Iskolánkban a legfontosabb szempont a közlekedésbiztonság. Oktatóink nap mint nap, arra tanítják, figyelmeztetik tanulóinkat, hogy milyen fontos szerepet tölt be manapság a közlekedésbiztonság az életünkben.
Hiszen akár más, akár saját hibánkból kerülhetünk olyan szituációba, mely saját és mások életét, testi épségét veszélyezteti. Sok esetben hallhattunk olyan esetekről, balesetekről, melyben nem csak a KRESZ nem, vagy pontatlan ismerete, hanem alapvető közlekedésbiztonsági szabályok figyelmen kívül hagyása, nem ismerete okozott nagyobb bajt.

A közlekedési szabályok nem vagy pontatlan ismerete főleg a jogosítvánnyal nem rendelkezőeket érinti. Iskolánk pont ezért indította el a "Közlekedésbiztonság Mindenkié ..." című ingyenes képzését. A gyalogosok, biciklisek és autósok 3 korosztályban kaphatnak általános KRESZ és közlekedésbiztonsági alap, illetve ismeretfrissítő képzést. Ez a három korosztály jól elkülönül egymástól. Figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, hogy a leghatékonyabban tudjuk átadni tudásunkat.

A három korosztály


A tanfolyam 4x45 perces órákból áll. A 4x45 percből 3x45 perc a tanulásé, a negyedik 45 percben pedig egy vizsgát tesznek a hallgatók. A tanfolyam 2 napos. Mindkét alkalommal 2 órát tartunk meg.

A tanfolyamot minimum 12 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani

A sikeres vizsgáról igazolást adunk.


OVI KRESZ, SULI KRESZ

Közlekedésbiztonsági és KRESZ tanfolyamunkra ovis és iskolás csoportok jelentkezését is várjuk. Csoportok jelentkezése esetén a tanfolyamot a helyszínen tartjuk meg, hogy még többen tudjanak résztv enni képzésünkön.
Csoportos jelentkezés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


JELENTKEZÉS INGYENES KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TANFOLYAMUNKRA

A jelentkezés gomb megnyomásával

Elfogadom, hogy a Szélvész Autósiskola Kft. a megadott adataimat tárolja. A Szélvész Autósiskola Kft. a megkapott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A jelentkezési adatokat kizárólag a jelentkezésre, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos információk küldésére használjuk.

A jelentkezéssel Ön semmiféle kötelezettséget nem vállal. Kérjük, hogy a többi jelentkező érdekében, és jelentkezések a koordinálása miatt, csak akkor jelentkezzen, ha valóban szeretné megtanulni mindazokat a tényeket, anyagokat, mellyel Ön, családja és közlekedési partnerei biztonsággal közlekedhetnek.

Amennyiben, nem kíván részt venni az oktatáson, vagy már jelentkezett, de szeretné, hogy az adatainak tárolását megszüntessük, kérjük írjon e-mailt a jogsi@szelveszautosiskola.hu címre, és adja meg regisztrált e-mailcímét.


Szélvész Autósiskola