Szeged
 jogsi@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/894-2690
   
Békéscsaba
 info@szelveszautosiskola.hu
 (+36) 30/561-1364

Szélvész Autósiskola

Etikai kódex

Most biztosan elgondolkozol, vajon mit is takarhat az "Etikai kódex" kifejezés!? Ne izgulj, nem fogunk itt Neked jogszabályokról vagy etikai szabályokról regélni, csak szeretnénk, hogy egy komplett képet kapj a szakoktatók, a tanulók, valamint az iskola korrekt együttműködéséről.

Elsődleges célunk, hogy minden tanulónk megkérdőjelezhetetlen, valamint kifogástalan oktatásban részesüljön, mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati oktatás során. A mai felgyorsult világban elengedhetetlen a vezetők szinte már határtalan türelme a közlekedésben. A gyors helyzetfelismerés, a megfontolt, átgondolt döntések rengeteg helyzetet oldhatnak meg a mindennapjainkban. Oktatóink igyekeznek egyfajta "mentális" kontaktust kialakítani a tanulókkal, amelynek segítségével sokkal könnyebben, rugalmasabban telnek az órák.

A kódex egyfajta segítséget nyújt egy korrekt, felelősségteljes kapcsolat kialakításában:

1. Egyértelműen fogalmazott, jól áttekinthető szerződésünkben teljes körű képet kapnak a tanulók, valamint az oktatók az őket érintő jogokról és kötelezettségekről.

2. Szakoktatóink munkájáért felelősséget vállalunk, mindannyiuk a legjobb tudása és szakértelme szerint, valamint határtalan türelemmel és segítőkészséggel oktatja tanulóit.

3. Más autósiskolákat, valamint az oktatók munkáját maximálisan tiszteletben tartjuk, az egymással szembeni korrekt magatartás biztosítása számunkra elengedhetetlen.

4. Munkánk során nem csak arra törekszünk, hogy egy újabb vezetőt tudhassunk a közlekedésben. Olyan szakmai képzést biztosítunk, amelynek során a tanulók teljes mértékben elsajátítják a közlekedésben fontos szabályokat, hogy a későbbiekben maximálisan helytálljanak, valamint úgy emlékezzenek vissza az órákra, hogy azok nem csupán "vezetési órák" voltak, hanem egy olyan pluszt kaptak, amelynek segítségével magabiztosan és felelősségteljesen ülhessenek a vezetői ülésbe, hiszen a Saját, valamint a Mások biztonsága, annak óvása az egyik legfontosabb feladatunk.